Despre noi

Despre noi

Continuăm Împreună cu cele mai bune sisteme de aluminiu și PVC… de la A… la Z-et

ZET PLAST SRL

Este o societate cu un capital integral românesc. Ne-am afirmat și ne-am creat un prestigiu în producția și montarea tâmplăriei de aluminiu, dar și ca dealer de tâmplărie PVC.

Cu o experiență din 2012 în producția de tâmplărie de aluminiu, am reușit, de-a lungul timpului, să le asigurăm beneficiarilor noștri atât produse românești de cea mai bună calitate, cât și servicii potrivite fiecărui client în parte, asigurându-i de toată seriozitatea noastră în realizarea proiectelor. Am reușit să ne impunem pe piață prin calitatea superioară a produselor și printr-un raport calitate-preț excelent.

Calitatea produselor noastre este apreciată atât în România, cât și în alte state membre ale Uniunii Europene. Menționăm, asftel, exportul de tâmplarie de aluminiu, producție ZET PLAST SRL, preponderant, în Belgia, Franta și Italia.

Compania deține un atelier de producție, dotat cu cele mai moderne utilaje, în comuna Gilău, județul Cluj. Astfel, la producția de aluminiu, ZET PLAST se diferențiază de ceilalți producători, prin faptul că realizează îmbinarea profilelor prin sertirizare, nu prin îmbinare mecanică.

Suntem o echipă cu o reală experiență în domeniu, pregătită să facă față provocarilor în materie de producție și montaj tâmplarie aluminiu sau PVC. Vă mulțumim pentru încrederea acordată

Mission & Vision

Viziune

Cele mai bune Sisteme de Aluminiu și PVC… de la A… la Z-et

Misiune

De a oferi clienților noștri cel mai echitabil raport preț-calitate

 

Echipa noastra

We work hard for your comfort

Administrator

Horațiu-Ovidiu ZAMA

Departament MK şi PR

Mihaela URSAN

Departament Vânzări Cluj

George Neagu

Departament Logistică

Claudiu MAIER

Departament Vânzări Sibiu

Claudiu PĂCURARU

Departament Financiar

Alexandra CIORTEA

Get in touch with us.

Call to Action Section

Colaboratori